Karu
kuten nähty Voguessa

Karu

Valmistauduit hyvin. Tiedät mitä teet. Olet oman alasi osaaja. Vahva nainen. Silti perhoset vatsanpohjassasi eivät jätä sinua rauhaan. Tarvitset muistutuksen siitä, että osaat ja pystyt. Nostat kätesi kaulallesi ja annat sormiesi hivellä Karun karheaa pintaa. Vahva kuin kallio. Karhea, jylhä, luja. Tunnet kuinka hengityksesi tasaantuu ja pulssisi laantuu. Aurinko välkähtää pilven takaa ja saa Karusi hehkumaan. Se hehkuu kaulallasi ja sytyttää itsevarmuuden sisälläsi. Olet valmis koitokseen.

Kauppa

Kelo

Kelo

Linnunlaulu kantautuu kelopuun latvasta. Suora runko kiiltää harmaana tummaa taivasta vasten. Sen harvat oksat kaartuilevat kauniisti ja juuret pitävät sen edelleen pystyssä, vaikka elämä on jo aikaa kaikonnut. Se on nähnyt vuodenaikojen vaihtelut, kestänyt myrskyt ja auringon paahteen. Siinä se seisoo edelleen. Kun kuljetat sormiasi sen uurteista runkoa pitkin voit kuulla kaikuja menneistä.

Kauppa

Silo

Silo

Lämpö, joka tulvahtaa kun astut metsäpolulta rantahiekalle ja aurinko heijastuu kirkkaana veden pinnasta. Pienet kädet, jotka innokkaina ryhtyvät poimimaan kiviä vesirajasta. Ilo, joka purkautuu kiljahduksina jokaisen uuden aarteen löytyessä.

Rakkaus, jota tunnet kun peittelet pienokaista sänkyynsä ja huomaat, että vieläkin pienen käden puristuksessa on pieni pyöreä kivi, aarre ja muisto päivän yhteisestä seikkailusta.

Kauppa

Pala villiä luontoa

Korujeni tarina alkaa Suomen ikivanhasta kallioperästä. Se on vanhinta kallioperää koko Euroopassa. Vahvojen luonnonvoimien vaikutuksesta maankuoren sisässä syntyneet kivet ovat ainutlaatuisia aarteita miljoonien vuosien takaa. Niissä kaikuu historia, aitous, luonnollisuus. Yhdistettynä vähäeleiseen muotoiluun, näistä kivistä syntyy ajattomia koruja, jotka kestävät katseita. Pyrkimykseni on tuoda puhtaan luontomme parhaat aarteet sinun ulottuvillesi.

Koruni sopivat sinulle, jos olet sielultasi ikuinen seikkailija. Olet löytänyt aarteesi.

Namu arvostaa paikallista valmistusta ja eettisiä materiaaleja.

Sun korut henkii sellaista puhtautta, jota mä tyylissä arvostan todella paljon. Ja se, että kaikki tehdään eettisesti oikein, on hurjan iso juttu!

Asiakas, Paula

Uskomattomia aarteita Suomen luonnosta. Hyvä asiakaspalvelu, suosittelen!

Asiakas, Jaana

Sain elämäni korun, kiitos!

Asiakas, Amanda

UUTTA!

Uutuutena meiltä saat myös vastuullisesti tuotettuja värillisiä jalokiviä. Päätuotteemme ovat Rock Creek safiirit Montanasta, joita myymme yksinoikeudella Suomessa. Myymme kiviä sekä kuluttaja-asiakkaille, että kultasepille. Eli jos etsit unelmien värikiveä vaikkapa vihkisormukseen, tulit oikeaan paikkaan! Lisäämme kuluttaja-asiakkaiden kiviä pian nettikaupan puolelle.

Kultasepille tarjoamme safiireja standardisoiduilla mitoilla useissa eri väreissä. Kysy jälleenmyyntihinnastoamme ottamalla yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä info(at)namujewellery.fi