Taas se aika vuodesta…

Taas se aika vuodesta, kun vaimolle pitäisi ostaa lahja. Haluat yllättää hänet, mutta aikaa etsimiselle on rajatusti. Et jaksa kierrellä kaupoissa saati roikkua verkossa kahlaamassa läpi loputonta tarjontaa.

Voit aina tietenkin turvautua hierontalahjakorttiin, mutta entä jos tänä vuonna antaisitkin hänelle lahjaksi jotain henkilökohtaista? Jotain, jolla on tarina ja vahva arvomaailma. Ja sen etsimisen ei tarvitse olla kovin vaikeaa.

Tässä muutama syy, miksi valita Namu:

  1. Kaikki korut tehdään käsityönä laadukkaasta kierrätyshopeasta -> ekologisuus ja laatu
  2. Käytän ainoastaan suomalaista kiveä, jotka myös käsitellään Suomessa -> eettisyys ja kotimaisuus
  3. Valmistan korut pienissä erissä ja koruilla on oma sarjanumero -> ainutlaatuisuus

Mikäli naisesi arvostaa laatua, tyyliä ja käsityötä, eettisyyttä kuitenkaan unohtamatta, nämä korut ovat oiva valinta hänelle.

Minä voin tehdä lahjan hankkimisen sinulle tänä vuonna todella helpoksi.

Sinä valitset vaimollesi korun, joka mielestäsi sopii hänelle ja minä toimitan sen sinulle kätevästi. Mikä koruista sitten olisi juuri se oikea? Autan sinut alkuun muutaman kysymyksen avulla.

Onko vaimosi vahva nainen, jolle menestyminen työelämässä on tärkeää? Pitääkö hän minimalistisesta ja rouheasta tyylistä? Silloin suosittelen sinulle Karu-sarjaa. Esimerkiksi vaalea savukvartsi riipus on ollut suosittu lahja. Siirry katsomaan riipusta tästä.

Ovatko perhe ja yhteinen aika vaimollesi tärkeitä? Pitääkö hän naisellisesta ja pehmeästä tyylistä? Silloin suositukseni sinulle on esimerkiksi kaunis Silo rannerengas. Siirry katsomaan korua tästä.

Onko vaimosi oman tiensä kulkija, joka kulkee määrätietoisesti kohti asettamiaan päämääriä? Silloin suosittelen sinulle Jaloa. Siirry katsomaan korua tästä.

Jotta tekisin elämäsi vieläkin helpommaksi, tarjoan sinulle lahjatilauksen valmiiksi kauniisti paketoituna. Näin sinulle jää ainoastaan lahjan ojentamisen ilo ja saat käyttää aikasi muuhun hyödylliseen tässä välissä.

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit laittaa viestiä, ja autan sinua mielelläni lahjan valinnassa.

Iloisia antamisen (ja saamisen) hetkiä toivoo, Mari / Namu Jewellery