Jalo – Savukvartsi Riipus

350,00 

On kuulas yö ja tähtikirkas taivas. Askeleesi kaikuvat metsätiellä. Hengityksesi höyrystyy kylmyydestä. Vaikka on pimeää, näet kulkea tähtien valossa. Nostat katseesi ja huomaat, että yksi tähdistä loistaa kirkkaammin kuin muut. Se on sinun tähtesi. Kompassi näyttää vain tien pohjoiseen, mutta sinun tähtesi osoittaa suunnan, jota kohti sinun tulee kulkea.

Tuotetunnus (SKU): Jalo1-SQP Osasto:

Seuraa omaa tähteäsi

Oletko tilanteessa, jossa mietit mihin suuntaan sinun tulisi lähteä? Ehkä joku on epäillyt asettamaasi kurssia, vaikka sisälläsi tiedät tekeväsi oikein. Oletko usein se, joka erottuu massasta?

Meillä on jokaisella aivan oma suuntamme. Polku, joka on meille omin ja varmin. Jalo vangitsee tähtesi valon ja kantaa sen aina mukanasi. Näin tiedät sisälläsi, että suuntasi on oikea ja muistuttaa siitä ihollasi.

Jalo vangitsee tähtesi valon

Jalot valmistetaan pienissä erissä ja huolella hiottu, huippulaatuinen Uhlun savukvartsi loistaa tähden lailla. Se on tumma kuin öinen taivas. Kiven jokainen viiste heijastaa tähtesi valoa. Se säihkyy kaulallasi.

42 senttimetrin oliiviketju nostaa Jalon lähellesi. Juuri sopivasti, jotta Jalosi näkyy, vaikka asusi pääntie olisikin pienempi. Se pitää Jalosi tallessa, jotta sinä voit kulkea tietäsi.

Jalon hopeaympyrä kuvastaa sitä valokehää, joka tähtesi ympärillä hohtaa. Pelkistetty muotoilu antaa oikeutta kiven säihkylle.

Juhlapukusi hienostunut kruunu

Jalo on arvokas ollaksesi juhlapukusi kruunu. Tuodakseen eleganssia kauniin mekkosi parina. Se sopii antamaan ilmettä jakkupuvullesi välkähtäessään kauluspaitasi kauluksesta. Juuri sopivan hienostuneesti.

Pue Jalo yllesi kun haluat varmuuden suunnastasi. Kun tarvitset muistutuksen siitä, että on hyvä erottua massasta. Uida vastavirtaan. Seurata omaa polkuasi. Vaikka se on välillä raskasta, se palkitsee sinut lopulta. Et halua seurata laumaa.

Jaloja varten on hiottu pieni erä Uhlun huippulaatuista savukvartsia. Näitä koruja on tehty vain rajattu määrä. Tilaa oma sunnannäyttäjäsi jo tänään. Tätä erittäin henkilökohtaista korua ilman et halua jäädä!

Anna Jalon muistuttaa sinulle, että olet oman tiesi kulkija. Nainen, joka seuraa omaa tähteään.

Saatat myös pitää...