Karu – Ruusukvartsi Riipus

350,00 

Karu – Kuten luonto sen tarkoitti. Karussa kivi on luonnollisimmillaan ja sitä on käsitelty mahdollisimman vähän. Karu on rouhea ja siinä on asennetta.

Tuotetunnus (SKU): Karu1-RQP Osasto:

Valmistauduit hyvin. Tiedät mitä teet. Olet oman alasi osaaja. Vahva nainen. Silti perhoset vatsanpohjassasi eivät jätä sinua rauhaan. Tarvitset muistutuksen siitä, että osaat ja pystyt. Nostat kätesi kaulallesi ja annat sormiesi hivellä Karun karheaa pintaa. Vahva kuin kallio. Karhea, jylhä, luja. Tunnet kuinka hengityksesi tasaantuu ja pulssisi laantuu. Aurinko välkähtää pilven takaa ja saa Karusi hehkumaan. Se hehkuu kaulallasi ja sytyttää itsevarmuuden sisälläsi. Olet valmis koitokseen.

Oma uniikki voimakorusi

Karu muistuttaa sinua siitä rohkeudesta, joka sisälläsi asuu. Se valaa uskoa ja luottamusta siihen, että sinä osaat ja pystyt. Karu sytyttää hehkullaan sisäisen varmuutesi.

Valmistan Karut pienissä erissä ja jokainen kivi on hieman erilainen luonnon aarre. Karua kantaessasi voit olla 100% varma, ettei toista samanlaista tule vastaan.

Tyyli on ainutlaatuinen. Minimalistinen. Se huokuu puhtautta ja pohjoisen luonnon kauneutta. Karu on herkkä yhdistelmä rouheaa vasaroitua kiveä ja jännitettyä hopealankaa.

Karu on koru, jolla on asennetta

45 senttimetrin papuketju laskee riipuksen juuri oikeaan kohtaan dekolteellasi korostaen solisluidesi kaunista kaarta. Tämä ei jää huomaamatta.

Näläntövaaran upean pinkki ruusukvartsi hehkuu kaulallasi aina valon osuessa siihen. Hopealangasta muotoiltu minimalistinen riipus korostaa kiven karuutta ja sen muoto muistuttaa nuppua. Itsevarmuuttasi, joka asuu sisälläsi ja puhkeaa juuri kukkaan.

Tunne muistutus sisäisestä vahvuudestasi

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä.
Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa.

Puitpa sen yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.
Sinä olet aito, vahva ja ainutlaatuinen. Anna Karun kertoa se muillekin!

Karujen suosio perustuu sen ainutlaatuiseen tyyliin.
Raikkaaseen, minimalistiseen tulkintaan ja materiaalien aitouteen.
Nämä rajoitetut uniikkierät myydään loppuun nopeasti.

Karu-korut ovat myös virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Tilaa nyt oma Karusi, olet ansainnut ikioman aarteesi!

Saatat myös pitää...