Kelo riipus musta jaspis

195,00 

Tuotetunnus (SKU): KeloPBJ Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Linnunlaulu kantautuu kelopuun latvasta. Suora runko kiiltää harmaana tummaa taivasta vasten. Sen harvat oksat kaartuilevat kauniisti ja juuret pitävät sen edelleen pystyssä, vaikka elämä on jo aikaa kaikonnut. Se on nähnyt vuodenaikojen vaihtelut, kestänyt myrskyt ja auringon paahteen. Siinä se seisoo edelleen. Kun kuljetat sormiasi sen uurteista runkoa pitkin voit kuulla kaikuja menneistä.

Korusarja on saanut inspiraationsa kelopuun rungosta. Korun satiiniharjattu hopea muistuttaa kelopuun kiiltävänharmaata pintaa ja sen muoto toistaa rungon jylhää olemusta. Korun sydämessä on aarteena valintasi mukaan joko musta jaspis Lapista tai valkoinen lumikvartsi Luumäeltä. Musta kivi symboloi vakautta, vahvuutta ja voimaa, kun taas valkoinen puhtautta. Jokainen kivi on hiottu Namun pajalla käsityönä ja jokainen koru samoin on käsityönä kierrätyshopeasta valmistettu. Riipuksen mukana tulee 42cm käärmeketju, joka sopii riipuksen minimalistiseen tyyliin täydellisesti.

Kelo sopii naiselle, joka pitää selkeästä muotokielestä. Nappaisitpa päällesi lemppari t-paidan, farkut ja tennarit tai pukeutuisit tyylikkääseen kynähameeseen ja korkkareihin, on Kelo sopiva kumppani kumpaankin tyyliin.