Kelo sormus vaalea

55,00 

Tuotetunnus (SKU): KeloRW Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Linnunlaulu kantautuu kelopuun latvasta. Suora runko kiiltää harmaana tummaa taivasta vasten. Sen harvat oksat kaartuilevat kauniisti ja juuret pitävät sen edelleen pystyssä, vaikka elämä on jo aikaa kaikonnut. Se on nähnyt vuodenaikojen vaihtelut, kestänyt myrskyt ja auringon paahteen. Siinä se seisoo edelleen. Kun kuljetat sormiasi sen uurteista runkoa pitkin voit kuulla kaikuja menneistä.

Korusarja on saanut inspiraationsa kelopuun rungosta. Korun satiiniharjattu hopea muistuttaa kelopuun kiiltävänharmaata pintaa ja sen muoto toistaa rungon jylhää olemusta. Kelo sormus on kierrätyshopeasta käsityönä valmistettu ja se on käsitelty sisältä vaaleaksi. Kooltaan sormus on 17/säädettävä. Voit yhdistellä mustia ja valkoisia Kelo-koruja mielesi mukaan sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kelo sopii naiselle, joka pitää selkeästä muotokielestä. Nappaisitpa päällesi lemppari t-paidan, farkut ja tennarit tai pukeutuisit tyylikkääseen kynähameeseen ja korkkareihin, on Kelo sopiva kumppani kumpaankin tyyliin.