Silo – Savukvartsi Kaulakääty

500,00 

Lämpö, joka tulvahtaa kun astut metsäpolulta rantahiekalle ja aurinko heijastuu kirkkaana veden pinnasta. Pienet kädet, jotka innokkaina ryhtyvät poimimaan kiviä vesirajasta. Ilo, joka purkautuu kiljahduksina jokaisen uuden aarteen löytyessä. Rakkaus, jota tunnet kun peittelet pienokaista sänkyynsä ja huomaat, että vieläkin pienen käden puristuksessa on pieni pyöreä kivi, aarre ja muisto päivän yhteisestä seikkailusta.

Tuotetunnus (SKU): Silo1-SQN Osasto:

Elämäsi siloinen helminauha

Silo on kokoelma pieniä, lämpimiä muistoja elämäsi varrelta. Pyöräretkiä yhdessä lasten kanssa. Piknikkejä olohuoneen matolla. Ilon kiljahduksia jouluaattona. Iltasatuja kainalokkain.

Se on myös moderni tulkinta helminauhasta. Siinä hopealaatat vuorottelevat kivien kanssa korostaen toisiaan. Jokainen kivi on hieman erilainen, niin kuin muistosi matkasi varrelta.

Olivatpa muistot omasta lapsuudestasi tai ihanimmat hetket omien lastesi kanssa, Silossa voit kantaa rakkaimmat muistosi mukanasi. Aina.

Monikäyttöinen koru, joka säväyttää

Silo laskeutuu kauniisti solisluillesi ja sen pituutta voi säätää kahteen mittaan. Näin se sopii monenlaisten vaatteiden kanssa ja on aina parhaimmillaan. Uhlun savukvartsi hehkuu valon osuessa siihen. Hopeaosien kuviointi tuo vaihtelua ja laatat rytmittävät korua kivien parina.

Valmistan Silot kierrätetystä 925 hopeasta, jokaisen osan huolellisesti käsin työstäen. Kivet ovat Uhlusta löydettyä laadukasta savukvartsia. Hion kivet pajallani Mynämäellä.

Kanna parhaat muistosi mukanasi

Silo sopii lempineuleesi pariksi siistinä työasuna, mutta antaa oikeutta myös kauneimmalle mekollesi. Silo näyttää erityisen näyttävältä kokonaisena settinä. Silloin saat aikaan yhtenäisen vaikutelman eivätkä asusteesi silti näytä kiireisiltä.

Voit pukea Silon yllesi arkeen tai juhlaan. Miten kauniilta näyttäisitkään esimerkiksi kävellessäsi alttarille Silot ylläsi? Mikä sen kauniimpi ajatus kuin astua avioliiton satamaan elämäsi kauneimmat muistot mukanasi ja valmiina luomaan niitä lisää?

Silot valmistetaan rajoitetuissa erissä ja jokaisella on oma sarjanumeronsa.

Tilaa nyt ikioma Silosi ja kanna rakkaat muistot mukanasi!

Saatat myös pitää...